Palvelut

Luomon palvelut

Energialeikkaus

Hiusten energialeikkaus on teknisesti tarkka, hiusten luontaisia kasvusuuntia kunnioittava rauhallinen leikkaus. Se yhdistyy hoitoon, joka tasapainottaa koko kehon energioita ja myös hiukset saavat uutta voimaa. Energialeikkaus on yhtä aikaa rentouttava ja energisoiva.

 

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on stressiä laukaiseva, samaan aikaan rentouttava ja virkistävä hoito. Rauhallisen musiikin soidessa käsitellään niska-hartiaseutu, yläselkä, olkavarret ja pää. Hoidossa käytetään luomulaatuisia hoitavia kasviöljyjä, joita voidaan asiakkaan toiveesta tehostaa eteerisillä öljyillä.

Intialainen päähieronta on kokonaisvaltaista hoitoa joka vaikuttaa mieleen ja kehoon. Hoito kirkastaa ajatuksia ja tasapainottaa autonomista hermostoa joka taas nopeuttaa kehon omia paranemisprosesseja. Hoidon aikana vapautuvat endorfiinit vaikuttavat tehokkaasti myös mieleen antaen voimia ja elämäniloa.

Kasvivärjäys

Hiusten kasvivärjäyksessä käytetään ainoastaan luonnosta saatavia aineita, pääsääntöisesti kasvijauheita ja vettä. Kasvivärit eivät siis sisällä lainkaan synteettisiä ainesosia ja ne ovatkin erittäin hyvin siedettyjä. Myös synteettisille hiusväreille allergisoituneet, jotka useimmiten ovat herkistyneet PPD:lle (parafenyleenidiamiini) ja sen johdannaisille, voivat yleensä värjätä hiuksiaan kasviväreillä. Kuitenkin myös kasveille voi olla allerginen ja mahdollinen allergia tulee aina huomioida kasvivärjäystä suunniteltaessa.

Savikirkastus

Savikirkastus tehdään savi-soodaseoksen ja synteettisen hapetteen avulla. Hapete haihtuu pois vaalennusprosessin aikana eikä täten kuormita luontoa. Savikirkastuksen lopputulokset ovat kauniin luonnollisia ja määräytyvät hiuksen pohjavärin, hapetteen voimakkuuden ja vaikutusajan mukaan.

Savikirkastus toimii parhaiten värjäämättömässä hiuksessa, mutta sitä voidaan tapauskohtaisesti käyttää myös kasvivärjättyihin hiuksiin. Joissain tapauksissa sillä voidaan vaalentaa jopa synteettisiä pigmenttejä.

Puhdistushoidot

Puhdistava ja antiseptinen savihoito sopii erityisesti tukkoiselle, ärtyneelle ja hilseilevälle hiuspohjalle. Se myös puhdistaa rasvoittuvaa hiuspohjaa. Puhtaassa luonnonsavessa on paljon iholle hyödyllisiä mineraaleja sekä kivennäis- ja hivenaineita, joten hoito on myös ravitseva.

Merilevähoito syväpuhdistaa hiuksista tehokkaasti raskasmetalleja kuten rautaa ja kuparia sekä epäpuhtauksia joita sinne on kerääntynyt mm. kosmetiikasta. Hoito on myös kosteuttava ja sopii siksi erityisesti kuivalle ja luonnonkiharalle hiukselle, kemiallisten käsittelyjen rasittamalle hiukselle, sekä hilseilevälle ja kuivalle hiuspohjalle.