Tuotteet

Tuotteet

Luomosta löydät laadukkaat luonnonkosmetiikkatuotteet hiusten kotihoitoon ja muotoiluun.

On luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin kannalta tärkeää, että mahdollisimman moni voi käyttää luonnonkosmetiikkaa arjessaan. Siksi olemme valinneet Luomon hyllyyn kohtuuhintaisia tuotteita. Laadusta emme kuitenkaan ole tinkineet.

Sveitsiläisen Farfallan tuotteet ovat NaTrue – ja BDIH -sertifioituja. Farfallan toiminta on todellisesti eettistä. Sen periaatteisiin on alusta asti kuulunut reilu kauppa. Farfalla ei osta luomua halvimmalla maailmanmarkkinahinnalla. Sen sijaan Farfalla sitoutuu viljelijöiden kanssa pitkiin viljelysopimuksiin ja pitää viljelijöitä yhteistyökumppaneina. Farfalla toteuttaa myös hyväntekeväisyysprojekteja köyhissä maissa.

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Ekopharma on valinnut tuotteiden aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Ekopharman hiustenhoitotuotteet ovat tehokkaita ja hyvin siedettyjä myös herkkäihoisten keskuudessa.

Tek on italialainen perheyritys, joka valmistaa ympäristö- ja hiuspohjaystävällisiä harjoja ja kampoja jo toisessa sukupolvessa. Käsityönä valmistettavien tuotteiden päämateriaali on FSC-sertifioitu puu, joka on puhdas ja allergianeutraali materiaali ja ihanteellinen sekä hiusten että hiuspohjan kauneudelle ja hyvinvoinnille.

Luonnonkosmetiikka ei saa sisältää seuraavia raaka-aineita:

  • Synteettisiä hajusteita ja väriaineita
  • Synteettisiä säilöntäaineita (esim. parabeenit, 2-bromo-2nitropropane-1,3-diol, DMDM Hydantoin, Imidazolidinyl Urea, Methyldibromo Glutaronitrile)
  • Maaöljyperäisiä raaka-aineita (esim. Paraffinum Liquidum, Petrolatum)
  • PEG- ja PPG-yhdisteitä
  • Alkyylisulfaatteja (esim. Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate)
  • Synteettisiä UV-filttereitä (esim. Benzophenone-yhdisteet, Ethylhexyl Methoxycinnamate, PABA)
  • Synteettisiä antioksidantteja (esim. BHT, BHA)