Puhdistushoidot

Puhdistushoidot

SAVIHOITO

Puhdistava ja antiseptinen savihoito sopii erityisesti tukkoiselle, ärtyneelle ja hilseilevälle hiuspohjalle. Se myös puhdistaa rasvoittuvaa hiuspohjaa. Puhtaassa luonnonsavessa on paljon iholle hyödyllisiä mineraaleja sekä kivennäis- ja hivenaineita, joten hoito on myös ravitseva.

Savi imee tehokkaasti itseensä kuona-aineita ja raskasmetalleja sekä ehkäisee ihon infektioita. Se kuorii kevyesti hiuspohjaa ja puhdistaa hiuksen kraaterin, – näin se myös vaikuttaa hiustenkasvuun suotuisasti. Savi rauhoittaa ihoa ja supistaa ihohuokosia sekä säätelee talineritystä, jolloin hiukset pysyvät puhtaina vaikka pesuväli olisikin normaalia harvempi.

Hoitoon voidaan yhdistää intialainen päähieronta, joka tehostaa vaikutusta.

Ennen ensimmäistä kasvivärjäystä on hyvä tehdä hiukseen puhdistus savella tai merilevällä. Näin hiuksesta saadaan pois kaikki ylimääräinen ja kasvivärillä on paremmat mahdollisuudet kiinnittyä.

MERILEVÄHOITO, kosteuttava syväpuhdistus

Merilevähoito syväpuhdistaa hiuksista tehokkaasti raskasmetalleja kuten rautaa ja kuparia sekä epäpuhtauksia joita sinne on kerääntynyt mm. kosmetiikasta. Hoito on myös kosteuttava ja sopii siksi erityisesti kuivalle ja luonnonkiharalle hiukselle, kemiallisten käsittelyjen rasittamalle hiukselle, sekä hilseilevälle ja kuivalle hiuspohjalle.

Merilevä sisältää paljon jodia ja myös muita hiusten kasvulle tärkeitä kivennäisaineita, mineraalisuoloja, rasvahappoja, vitamiineja kuten C-, D- ja E-vitamiineja, magnesiumia, kaliumia, fosforia, kalsiumia, rautaa, ja hivenaineita.

Merilevähoito toimii myös kehon puhdistushoitona. Sitä käytetään esim. antibiootti- ja muiden lääkekuurien jälkeen, sekä puhdistamaan kehoa raskasmetallijäänteistä (joita kertyy mm. kosmetiikasta, rokotuksista, lääkkeistä, syödystä kalasta, ruuan lisäaineista ym.)

Hoitoon voidaan yhdistää intialainen päähieronta, joka tehostaa vaikutusta.

Ennen ensimmäistä kasvivärjäystä on hyvä tehdä hiukseen puhdistus merilevällä tai savella. Näin hiuksesta saadaan pois kaikki ylimääräinen ja kasvivärillä on paremmat mahdollisuudet kiinnittyä.