Energialeikkaus

Energialeikkaus

Hiusten energialeikkaus on teknisesti tarkka, hiusten luontaisia kasvusuuntia kunnioittava rauhallinen leikkaus. Se yhdistyy hoitoon, joka tasapainottaa koko kehon energioita ja myös hiukset saavat uutta voimaa. Energialeikkaus on yhtä aikaa rentouttava ja energisoiva.

Leikkaus aloitetaan intialaisella päähieronnalla joka vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Energialeikkaus tehdään aina ilman peiliä. Hiukset leikataan ainoastaan saksilla, muotoilusaksia tai veistä ei käytetä. Voimakkaiden kulmien leikkaamista vältetään ja hiukset yhdistyvät toisiinsa harmonisesti. Leikkauksen yhteydessä hiusta kammataan voimakkaasti; näin päästään eroon raskaista energioista. Kampaaminen myös aktivoi hiustupen ravinnonsaantia.

Energialeikkauksen jälkeen hiusta ei tavallisesti kuivata, vaan hius kuivuu leikkauksen aikana asettuen luonnolliseen tilaansa. Leikattu malli pysyy hiuksessa pitkään ja moni kokee leikkausvälin pidentyvän huomattavasti. Hiukset tuntuvat ilmavilta ja vahvoilta.

Hoidon jälkeen on hyvä nauttia runsaasti vettä. Energialeikkaus vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja vesi edistää kuona-aineiden poistumista kehosta. Palveluun kuluu aikaa noin 1,5-2,5 tuntia.